Hjemmeside

Synlighet 

Hvordan skal noen finne deg om de ikke vet om at din bedrift eksisterer? Han man ingen hjemmeside i dagens samfunn fremstår man usynlig og rett og slett uprofesjonell. 

Branding 

En hjemmeside er viktig for branding av din bedrift og dine produkter. Et produkt og en merkevare som er søkbart er alltid tilgjengelig og kan oppdateres enkelt sammenlignet med en vare som kun ligger i hyllen i en fysisk butikk. Hjemmesiden fungerer som en informasjonskanal på nettet.  

Markedsføring 

Når det kommer til markedsføring i sosiale medier og søkemoterer er det viktig å ha en plass å henvise til. Hjemmesiden gjør at du kan samle din satsning på på ett sted. Informasjon du sender ut via forskjellige kanaler forsvinner heller ikke, det ligger hele tiden samlet på hjemmesiden. Man kan faktisk markedsføre helt ned på enkeltprodukter og enkeltbrands. Når noen søker på noe spesifikt kommer man inn på din bedrifts side og får mer info og kjøpshjelp. 

Kontaktpunkt på nettet 

På mange måter er en hjemmeside det nye visittkortet. Kontaktinformasjon på alle ansatte, lokasjon og annen viktig bedriftsinformasjon er hele tiden tilgjengelig så lenge dine kunder kan søke deg opp. 

 

 

Hva er OmniPOS?

OmniPOS leverer fremtidens kasseløsninger til bedrifter. Omni betyr alt på latin og vår visjon er å levere alt en salgsbedrift trenger. POS står for Point of Sale som er det internasjonale navnet for kasseapparat.

Kontakt oss i dag

© TTCOM AS, org. nr: 997 776 844, Stakkevollvegen 102, 9010 Tromsø, Telefon: 464 51 000